Kırıkkale Üniversitesi Yüksek Lisans İlanı

kırıkkale üniversitesi yüksek lisans ilanı

Kırıkkale Üniversitesi yüksek lisans ilanı yayımlandı. 2018-2019 Eğitim öğretim yılı ikinci döneminde Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor ABD yüksek lisans öğrencisi alacaktır. Kırıkkale Üniversitesi yüksek lisans ilanı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kırıkkale Üniversitesi Yüksek Lisans İlanı

Kırıkkale Üniversitesi yüksek lisans ilanı yayımlandı. Kırıkkale Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor ABD başkanlığı 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ikinci döneminde yüksek lisans programına 10 (on) öğrenci alacak. Kırıkkale Üniversitesi Yüksek Lisans İlanı ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz:

Başvuru Tarihleri

09-11 Ocak 2019 tarihleri arasında Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü sayfasından online başvuru yapılacaktır.

Adayların İsimlerinin Belirtileceği Tarih

Ön değerlendirme sonrası mülakat ve yazılı sınava davet edilecek adayların isimleri 17 Ocak 2019 tarihinde Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü sayfasında ilan edilecektir.

Mülakat ve Yazılı Sınav Tarihi

Ön değerlendirme sonrası mülakata davet edilen adayların sınavları ve mülakatları 21 Ocak 2019 Tarihinde Beden Eğitimi ve Spor ABD Başkanlığında yapılacaktır.

Sonuçların İlanı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı ikinci döneminde Kırıkkale Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor ABD Başkanlığında yüksek lisans programını kazanan adayların isim listesi 30 Ocak 2019 tarihinde açıklanacaktır.

Kesin Kayıt Tarihi

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı ikinci döneminde Kırıkkale Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor ABD Başkanlığında yüksek lisans programını kazanan adayların kesin kayıtları 13-15 Şubat 2019 tarihlerinde şahsen yapılacaktır.

Online Başvurularda İstenen Belgeler

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans programına başvurular online olarak enstitü sayfasından yapılmaktadır. Adaylar aşağıda belirtilen belgeleri taratarak online başvuru ekranında yükselmelerini gerçekleştirmelidir. Online başvurularda,

  • Mezuniyet belgesi,
  • Transkript,
  • Ales sonuç belgesi (ÖSYM adaylar sayfasından indirilen QR kodlu sonuç belgesi)
  • Vesikalık fotoğraf
  • Başvuru ödemesi yapıldığına ilişkin banka dekontu (ödeme internet üzerinden yapıldı ise ödemeye ilişkin yazıcı çıktısı)

Kırıkkale Üniversitesi Yüksek Lisans İlanı Başvuru Şartları

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Başkanlığı Yüksek Lisans Programına başvuru yapacak adayların aşağıda belirtilen şartları taşımaları gerekiyor:

Adayların son beş yıl içinde girmiş oldukları Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES)’ından en az 55 (ellibeş) puan almış olması gerekiyor.

Kırıkkale Üniversitesi yüksek lisans ilanı ile ilgili detayları öğrenmek için linke tıklayınız.

 

Önerilen makaleler

Bir cevap yazın