Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans ve Doktora İlanı
Marmara Üniversitesi yüksek lisans ve doktora ilanı yayımlandı. Sağlık Bilimleri Enstitüsü aşağıda yer alan alanlar için yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alacaktır.
- Beden Eğitimi ve Spor
Hareket ve Antrenman Bilimleri - Beden Eğitimi ve Spor
Hareket ve Antrenman Bilimleri
(II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans) - Beden Eğitimi ve Spor
Spor Sağlık Bilimleri - Beden Eğitimi ve Spor/
Sporda Bilişim Teknolojileri
Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor ABD başkanlığında yer alan programlar için başvuru tarihleri aşağıdadır:
Ön Kayıt Tarihleri : 07.01.2019 – 14.01.2019
Mülakat Sınav Tarihleri:
Doktora Programı : 22.01.2019 Saat: 10.30
Tezli Yüksek Lisans Programı : 23.01.2019 Saat: 10.30
Tezsiz Yüksek Lisans Programı: 24.01.2019 Saat: 10.30
Sonuçların İlanı: 29.01.2019 – 29.01.2019
Lisansüstü Programların Kesin Kayıt Tarihleri: 31.01.2019 – 05.02.2019
Yedek Listenin İlanı: 06.02.2019 – 06.02.2019
Lisansüstü Eğitim Programının Kontenjanları ve Başvuru Şartları
Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans ve Doktora İlanı ‘nda belirtilen aşağıda yer alan Beden Eğitimi ve Spor ABD Başkanlığına bağlı alanların başvuru şartları şu şekildedir:
Beden Eğitimi ve Spor
Hareket ve Antrenman Bilimleri
- Beden Eğitimi ve Spor ABD Başkanlığı Hareket ve Antrenman Bilimleri alanına 10 (on) TC vatandaşı, 3 (Üç) Yabancı uyruklu Tezli Yüksek Lisans öğrencisi alınacaktır.
- Beden Eğitimi ve Spor ABD Başkanlığı Hareket ve Antrenman Bilimleri II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına ise 20 TC vatandaşı, 5 Yabancı uyruklu öğrenci alınacaktır.
- Beden Eğitimi ve Spor ABD Başkanlığı Hareket ve Antrenman Bilimleri Doktora programına 5 TC vatandaşı 2 yabancı uyruklu öğrenci alınacaktır.
Beden Eğitimi ve Spor
Spor Sağlık Bilimleri
- Beden Eğitimi ve Spor ABD Başkanlığı, Spor Sağlık Bilimleri alanında 12 TC vatandaşı, 3 Yabancı uyruklu Tezli Yüksek Lisans Programına öğrenci alınacaktır.
- Beden Eğitimi ve Spor ABD Başkanlığı, Spor Sağlık Bilimleri alanında 7 TC vatandaşı, 3 Yabancı uyruklu Doktora Programına öğrenci alınacaktır.
Beden Eğitimi ve Spor/
Sporda Bilişim Teknolojileri
Beden Eğitimi ve Spor ABD Başkanlığına Sporda Bilişim Teknolojileri alanında 1 yabancı uyruklu, 10 TC vatandaşı Tezli Yüksek Lisans programına öğrenci alınacaktır.